BABA EETCAFE

BABA EETCAFE Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 944 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Baba Eetcafe. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 6:29 Was weer heerlijk!
21 mei 2022 om 21:59 Geweldig eten! Wat een toppers bij de baba! Altijd goede service
21 mei 2022 om 8:25 De bezorger was heel vriendelijk
20 mei 2022 om 21:32 Vlees was niet de 18€ waard veel te veel saus en vlees was taai en hard
14 mei 2022 om 21:33 Was heerlijk ook nog wat extra sharma top bedankt
30 apr 2022 om 19:22 Heerlijk gegeten en snel gebracht.
28 apr 2022 om 21:52 Marco prima
18 apr 2022 om 23:00 De bezorger was erg vriendelijk! Het eten was erg lekker, en ruim op tijd. Dank je wel!
17 apr 2022 om 20:10 Pizza altijd goed , keer de spareribs geprobeerd , vlees niet mals en valt niet van het bot , jammer ik hou het bij de pizza’s!
16 apr 2022 om 21:19 website zij 62 min en na 15 minuten was het eten daar op zichj prima we waren toch thuis :)
10 apr 2022 om 20:07 Per ongeluk werden verkeerde pizza's bezorgd, maar het werd zeer snel opgelost met excuses en een gratis fles cola. We hebben heerlijk gegeten! Een absolute aanrader.
7 apr 2022 om 12:37 De pizza's werden 30 minuten eerder bezorgd dan de site aangaf. Een mooi voordeeltje dit keer. Wij hebben heerlijk gegeten! Bedankt!